Wave Content logo

NL  EN

Facebook  –  LinkedIn  –  Privacy  –  Sitemap

Webdesign

Deze webdesigner maakt gebruiksvriendelijke websites die jouw boodschap op een krachtige manier overbrengen.

01

Verwonder bezoekers & maak indruk met een professionele website en webshop. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Jouw
boodschap

02

Design is de stille ambassadeur van je merk. Maak verbinding met je publiek via aansprekend webdesign. Een volledig nieuwe website, webshop, extra pagina’s of je website vernieuwen? Wave Content vertaalt de waarde van je bedrijf in een passend ontwerp:

Een aansprekende website
en webshop

Ik maak websites met WordPress. Veertig procent van alle websites wereldwijd draait op deze websitebouwer. Met de plugin Elementor creëeren we een originele website, die vervolgens ook makkelijk aan te passen is door jou.

On-page SEO

De voor- en achterkant van websites zet ik op voor een goede online vindbaarheid. Met een vriendelijke stem en gemakkelijk te lezen teksten maken we een bezoek aan jou website de moeite waard!

Analyses

Weet wie je bezoekers zijn, waar ze vandaan komen en hoe ze door je website navigeren. Verbeter je website, de gebruikerservaring en haal je doelenHet instellen en verzorgen van analyses met de juiste privacy-instellingen kun je aan Wave Content overlaten.

Integraties en illustraties

Creëer een gevoel van professionaliteit en herkenning, met consistente typografie, kleuren, afbeeldingen en hiërarchie. Opvallende beelden zullen je merk onderscheiden.

Visuele hulpmiddelen helpen bij het communiceren van ideeën, het creëren van positieve indrukken en het voorkomen van misverstanden.

Je website of webshop zal naadloos samenwerken met andere software, voor een makkelijke, snelle gebruikservaring. Denk aan Google Ads en Analytics, Hubspot of WooCommerce.

03
Webdesign for consultant

Mijn werk

Oprecht, praktisch en creatief. Nieuwsgierig naar de wereld en enthousiast in analyse, aanpak en ontwerp. Wave Content maakt originele websites voor bedrijven in Tilburg, Nederland en verder.

BEKIJK PROJECTEN

Duik dieper

04

Waarom een freelance webdesigner inhuren?

  • De indruk van een website – van je merk – is belangrijker dan ooit. Maak dus een goede indruk met een goed ontwerp.
  • Een freelance webdesigner ontdekt snel wat relevant is voor je bedrijf en hoe ze jouw klanten kan betrekken.
  • Huur een webdesigner in voor de beste gebruikerservaring, marketing en branding. Het draait allemaal om hoe het werkt en hoe het eruit ziet: Ze legt op een logische en visuele manier uit, zodat je publiek het beter zal begrijpen. Denk aan een goed ontwerp voor interfaces, dataweergave, website, brochures en online campagnes.
  • Een freelance webdesigner helpt jouw ideeën communiceren, van concept tot creatie.
05

Ontdek meer

Je one-stop shop. In Wave Content vind je niet alleen een webdesigner, ook een tekstschrijver en marketeer. Als online content specialist help ik jou om het beste uit je online strategie te halen.

Wave Content is een marketing communicatiebureau in Tilburg.

Ontdek Wave Content

Ontdek wat Wave Content voor je kan betekenen

Bekijk services

Wave Content gebruikt alleen cookies om de website te verbeteren.