Deze webdesigner maakt gebruiksvriendelijke websites die jouw boodschap op een krachtige manier overbrengen

Verwonder bezoekers & maak indruk met een professionele website

WordPress specialist

JOUW BOODSCHAP

Vertel jouw verhaal in een stijl die bij jouw bedrijf past. Een website die de boodschap goed overbrengt. Aansprekend en intuïtief. 

Volledig nieuwe website, pagina of re-design

Een nieuwe website, extra pagina’s of een andere stijl? Wave Content helpt je graag. Ik ben benieuwd naar je wensen en budget. 

On-page SEO

Voor goede online vindbaarheid

Maak verbinding met je klant via je ontwerp. Deel je bericht op de juiste toon. Wave Content helpt de waarde van je bedrijf te vertalen in een passend webdesign. 

Met een vriendelijke stem en gemakkelijk te lezen teksten maken we een bezoek aan jou website de moeite waard!

design is de stille ambassadeur van je merk

Webdesigner
Webdesign for consultant

Integraties en illustraties

Creëer een gevoel van professionaliteit en herkenning, met consistente typografie, kleuren, afbeeldingen en hiërarchie. Opvallende beelden zullen je merk onderscheiden. 

Visuele hulpmiddelen helpen bij het communiceren van ideeën, het creëren van positieve indrukken en het voorkomen van misverstanden.  

Je website zal naadloos samenwerken met andere software, voor een makkelijke, snelle gebruikservaring. Denk aan Google Ads en Analytics. 

WordPress, Elementor, WooCommerce, Hubspot, Webform, Google, Keysearch, Adobe (AI, PS, ID), Canva.

Analytics

Weet wie je bezoekers zijn, waar ze vandaan komen en hoe ze door je website navigeren. Verbeter je website, de gebruikservaring en haal je doelen. Het instellen en verzorgen van analyses kun je aan Wave Content overlaten. Met een gerust hart. En de juiste privacy instellingen. 

Oprecht, praktisch en creatief. Nieuwsgierig naar de wereld en enthousiast in analyse, aanpak en ontwerp. Ze denkt out of the box. Wave Content maakt originele, krachtige content.

JE ONE-STOP-SHOP

In Wave Content vind je niet alleen een webdesigner, ook een tekstschrijver en marketeer. Als online content specialist help ik jou om het beste uit je online strategie te halen. Gebruik mijn kennis en laat Wave Content je aanwezigheid op het web plannen, bouwen, analyseren en optimaliseren!

Waarom een freelance webdesigner inhuren?

De indruk van een website – van je merk – is belangrijker dan ooit. Maak dus een goede indruk met een goed ontwerp.

Een freelance webdesigner ontdekt snel wat relevant is voor je bedrijf en hoe ze jouw klanten kan betrekken.

Huur een webdesigner in voor de beste gebruikerservaring, marketing en branding. Het draait allemaal om hoe het werkt en hoe het eruit ziet:

Ze legt op een logische en visuele manier uit, zodat je publiek het beter zal begrijpen. Denk aan een goed ontwerp voor interfaces, dataweergave, website, brochures en online campagnes.

Een freelance webdesigner helpt jouw ideeën communiceren, van concept tot creatie.