Webpagina’s en lay-out SALKIN Finance

Online marketing voor een mkb adviesbureau
Webdesign for consultant

Dit bedrijfsadviesbureau in Eindhoven vroeg om nieuwe webpagina’s en een duidelijk website design om hun bedrijfsscan te promoten.

Wave Content bracht meer eenheid in tekst en beeld op de website. Met een duidelijke navigatie begrijpen bezoekers de service. Blokken en illustraties helpen bezoekers in het begrijpen van de methode en het navigeren door de WordPress website.

De nieuwe huisstijl en klantverhalen ademen professionaliteit en vertrouwen. Terwijl de illustraties een sfeer creëren van een toekomstgerichte consultant, met lef.

Daarbij hielp ik SALKIN Finance met integraties zoals Hubspot formulieren, Search Console en een LinkedIn campagne.

Studeren was mooi!

Ik studeerde online communicatietrends en mediatechnologieën: hoe deze snel veranderen en de interne en externe communicatie van bedrijven en organisaties beïnvloeden. 

We analyseerden nieuwe communicatiemiddelen en zetten onze bevindingen om in advies voor optimaal gebruik. 

De studie richtte zich op de belangrijke aspecten van interpersoonlijke- en groepscommunicatie: hoe teams communiceren, beslissingen nemen en omgaan met conflicten. 

We onderzochten manieren om het imago van een organisatie te verbeteren, gebruiksvriendelijke websites te maken en om te gaan met gesprekken in de sociale media.

Deze website gebruikt cookies | This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Maak een impact

Laat me weten wat ik voor jou kan doen. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Fill in your question or request, leave your contact details, and I will get back to you as soon as possible. I am looking forward to hearing from you!

Logo Wave Content stacked