Verhoog het verkeer naar je website en verander je volgers in ambassadeurs

Social media specialist

Krijg meer aandacht

Verbeter je zichtbaarheid, naamsbekendheid en imago met Social Media. Krijg meer exposure en vergroot klantbetrokkenheid. Wave produceert relevante content voor betere conversie. Als je een Social Media Specialist zoekt om je te vertegenwoordigen via sociale kanalen #contact of tag me @onlinecontentspecialist.

Social Media Services

  • Content creatie
  • Contentstrategie
  • Social advertising
  • Webcare

Lanceer, groei en behoud een sterke online community

Facebook

Het maken van sterke content is een absolute must als het gaat om Facebook bereik.

Instagram

Richt je op een jonger publiek met deze app voor het delen van foto’s.

LinkedIn

Toon autoriteit in je vakgebied op dit B2B-platform, bekend om het verbinden van professionals.

Twitter

Niet het grootste sociale netwerk, gebruikt voor microblogging, maar met zeer betrokken gebruikers.

Snapchat

Deze verdwijnende berichten-app is vooral populair onder tieners en jonge volwassenen.

Pinterest

Gebruik deze visuele zoekmachine om je webshop uit te breiden.

Adverteren op Social Media

Social media advertenties boosten je zichtbaarheid. Bereik meer mensen met een goeie tactiek.

Waarom een Social Media Manager inhuren?

Social media managers of community managers bereiken je doelgroep snel en efficiënt. Ze begrijpen de omvang, samenstelling en verdeling van elk online platform. Een Social Media manager weet waar je publiek zit en vindt de juiste Social Media strategie. Daarbij is ze op de hoogte van de laatste trends en strategieën.

Het inhuren van een freelance social media manager bespaart tijd en geld. Ze meet en bouwt aan je succes op sociale netwerken: creëert impact met positieve interactie en klantervaringen.

Wave Content is oprecht, praktisch en creatief. Met krachtige content bouwt ze een unieke relatie op met je publiek. Met aandacht en gevoel voor humor laat ze jouw merk opvallen. Ze verbetert je communicatie op een professionele manier, zodat jij op je best kunt presteren.

Software

Wordstream, Hubspot, Loomly, Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, Canva.

Goede relaties opbouwen met klanten is super belangrijk. Wave Content laat op een professionele en vriendelijke manier een goede indruk achter. Met duidelijke, positieve en behulpzame communicatie zal Wave Content de behoeften van je klant begrijpen en beantwoorden.

Wave Content helpt met design strategie; afbeeldingen en illustraties die passen bij je merkidentiteit en jouw boodschap ondersteunen.

Deel goede verhalen, toon autoriteit en boei je lezers: wek interesse op met de juiste toon. Ik schrijf blogs en hou ervan om de wereld te verkennen en begrijpen.

In Wave Content vind je niet alleen een tekstschrijver; ook een designer en marketeer. Als online content specialist is zij jouw one-stop-shop!