SEO/SEA projecten Welocalize & Adapt Worldwide

SEO teksten en onderzoek voor een wereldwijd digitaal marketingbureau.
SEO keyword research on laptop

Ik help mijn collega’s bij dit multilingual marketing en transcreatie bureau met SEO, SEM en SMM.

Zoekmachinemarketing (SEM) waarbij je moet denken aan zoekterm- en zoekwoordonderzoek, het verbeteren van on-page SEO en schrijven van Google Ads.

Social Media marketing (SMM) denk aan het optimaliseren van blogs (SEO) en het schrijven en vertalen van advertentieteksten.

Transcreatie is een proces waarbij tijdens het vertalen van de boodschap de tekst tegelijkertijd wordt herschreven en aangepast aan lokale doelgroep.

De boodschap blijft in essentie ongewijzigd, maar de vorm verandert afhankelijk van wat beoogde lezers met een bepaalde culturele achtergrond beter aanspreekt.

Transcreatie zie je steeds vaker in internationale marketing- en advertentiecampagnes. Zo raken adverteerders hun doelgroepen over taal- en cultuurgrenzen heen.

Studeren was mooi!

Ik studeerde online communicatietrends en mediatechnologieën: hoe deze snel veranderen en de interne en externe communicatie van bedrijven en organisaties beïnvloeden. 

We analyseerden nieuwe communicatiemiddelen en zetten onze bevindingen om in advies voor optimaal gebruik. 

De studie richtte zich op de belangrijke aspecten van interpersoonlijke- en groepscommunicatie: hoe teams communiceren, beslissingen nemen en omgaan met conflicten. 

We onderzochten manieren om het imago van een organisatie te verbeteren, gebruiksvriendelijke websites te maken en om te gaan met gesprekken in de sociale media.

Deze website gebruikt cookies | This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Maak een impact

Laat me weten wat ik voor jou kan doen. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Fill in your question or request, leave your contact details, and I will get back to you as soon as possible. I am looking forward to hearing from you!

Logo Wave Content stacked