Wave Content logo

NL  EN

Facebook  –  LinkedIn  –  Privacy  –  Sitemap

Zelf een website maken en online gevonden worden?

Hulp bij het maken en onderhouden van haar website: daar wordt deze therapeut blij van.
Wave Content projecten - hulp maken website

Ondersteuning in het beheren van haar eigen online marketing en communicatie

Gestallt-therapeut ‘Saudade’ maakte haar eigen website. Ik hielp haar op weg met webhosting, het CMS WordPress en de paginabouwer Elementor. We zetten samen Facebookmarketing op en soms redigeer ik haar artikelen.

Met tips en teksten gericht op search engine optimization (SEO) – en een goede opbouw van haar website – wordt ze ook goed gevonden op Google. 

Wil je ook geholpen worden met het bouwen van je eigen website en on-page SEO, stuur me dan een berichtje!

Karen Gielis therapeut Veldhoven

Karen Gielis

Eigenaresse Saudade Begeleiding & Advies

Voordat ik in contact kwam met Wave Content deed ik van alles zelf om in beeld te komen bij potentiele cliënten. Als ZZP-er, heb ik steeds keuzes te maken: “Wat zou ik zelf kunnen en wat niet”. Zeker in de beginfase van mijn praktijk opstarten.

Ik heb heel veel tijd geïnvesteerd in het ontdekken over hoe een website te bouwen en hoe Social Media werkt. Het heeft me veel energie gekost en uiteindelijk had ik een mooie website. Ik was tevreden.

Echter, mijn website was dan misschien wel mooi, maar niet SEO-proof. Mijn website was slecht vindbaar voor cliënten. Via social media kreeg ik ook weinig contact met potentiele cliënten.

Ondanks al mijn pogingen om mijn website te verbeteren, bleef deze niet goed werken. Mijn website werd niet gevonden door potentiele cliënten. Tja, soms doe je er even over om te ontdekken dat het toch een vak apart is: online marketing en communicatie.

Wave content heeft mij geholpen om mijn website klantvriendelijker te maken en vindbaar. Daarnaast ben ik aan de hand meegenomen in de wereld van online-marketing en ondersteunt Wave Content mij bij het schrijven van aansprekende teksten voor mijn website en Social media. Persoonlijk vind ik het fijn om te weten hoe online marketing werkt en de tools te kennen. In Wave Content heb ik mijn sparringpartner gevonden en meer dan dat. Altijd meedenkend en hulp biedend bij problemen op gebied van online marketing en communicatie.

Als ik de situatie nu vergelijk met vroeger is het een wereld van verschil. Cliënten vinden mij via mijn website. En niet onbelangrijk heb ik in Wave content mijn backbone gevonden.

Waarom Evelien?

  • Ze doet wat ze zegt
  • Ze komt haar afspraken na
  • Ze is oprecht en eerlijk
  • Ze is bereid om ergens op terug te komen
  • Ze hecht waarde aan persoonlijk contact naast het zakelijke

Wave Content gebruikt alleen cookies om de website te verbeteren.