Wave Content logo

NL  EN

Facebook  –  LinkedIn  –  Privacy  –  Sitemap

Website vernieuwen BROODopMAAT

De bakker keek niet meer op zijn website. Hoog tijd voor een nieuwe look.
Website vernieuwen Wave Content voor bakkerij

Een simpele website, met aansprekende teksten en beeld. Plus een bestelformulier voor zijn worstenbroodjes. Dat wilde deze bakker in Tilburg.

In de aanloop van de finale van ‘Brabants  lekkerste worstenbroodje’ wilde BROODopMAAT een goed visitekaartje. Maar om een run op zijn broodjes te voorkomen, wilde hij niet bovenaan komen in zoekmachines. “Het bakken moet wel leuk blijven!”

Normaal optimaliseer ik websites voor Google en andere zoekmachines, zodat mijn klanten goed gevonden worden. Maar als je wilt dat ze jouw bedrijf niet vinden op het Internet, dan kan dat natuurlijk ook. Als ze je dan toch vinden, of je wijst ze op jouw website, dan heb je er wel een om trots op te zijn!

Voordat Wave Content voor ons de website veranderd heeft, waren wij minder zichtbaar en de website was toe aan een nieuw jasje, qua vormgeving en tekst. Na het maken van de vernieuwde website waren we beter in beeld. De website past goed bij onze activiteiten.

We besloten op zoek te gaan naar een webbouwer die de verouderde website nieuw leven in kon blazen en zeker er moest een click zijn, dit hebben we gevonden in Wave Content. Wave Content heeft voor ons met veel deskundigheid een mooie site met een verfrissende tekst weten neer te zetten.

Er is veel vooruitgang geboekt als het gaat om zichtbaarheid. De klanten weten ons beter te vinden en zijn enthousiast over de site. Wat wij van Wave Content vinden, is dat het een enthousiast, informeel, en meedenkend bedrijf is.

Wave Content gebruikt alleen cookies om de website te verbeteren.