Hi! Ik ben Evelien, een online content specialist uit Eindhoven.

Wave Content is een online bureau gespecialiseerd in SEO, content marketing en website design. Jouw online content en strategie – van idee tot uitvoering – is bij mij in goede handen.

Wave Content staat voor creativiteit, flexibiliteit en fun! Ik produceer krachtige content die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Wat is een online content specialist?

Een online content specialist ontwikkelt en verspreidt aansprekende content voor campagnes, websites en andere digitale kanalen. Ze is een expert in het bereiken van klanten en mogelijke klanten.

Online Content

Online content is al het materiaal dat beschikbaar is op internet. Het is de informatie die we als internetgebruiker tegenkomen en beleven. Content is een belangrijk onderdeel van zakelijke- en klantcommunicatie: het helpt bij het winnen en behouden van een klant

Doel

Mensen waarin we geïnteresseerd zijn, ontdekken, consumeren en handelen naar merkinformatie door middel van content. Het leidt consumenten naar merkervaringen, vaak omdat die content de ervaring zelf is.

Expertise

Online content specialisten beheersen online communicatie. We plannen, maken, organiseren en delen merkinformatie online. Ontdek wat Wave Content voor jou kan betekenen:

Wave Content ondersteunt bedrijven in het plannen, maken en delen van boeiende content. Altijd origineel en SEO-vriendelijk. 

Het contentmanagement systeem (CMS) WordPress drijft 35% van alle websites op internet. Als WordPress-specialist helpt Wave Content bedrijven om hun online publiek te bereiken.

Social Media is geen rocket science. Als onderdeel van generatie Y kent Wave Content sociale media van binnen en van buiten.

Van strategie, planning en creatie tot analyse en optimalisatie: Wave Content helpt jouw product en service promoten.

life is an adventure

Na twee jaar werken en reizen in Australië, besloot ik mijn eigen online marketingbureau te starten. Wave Content is er om bedrijven vooruit te helpen, met het creëren van goede content en strategieën.

Wie is deze online content specialist? 

Mijn vrienden noemen me Eef. Ik verslond boeken toen ik opgroeide en tekende graag. Op school blonk ik uit in het schrijven van werkstukken en boekverslagen.

Ik ben een echt mensenmens, open-minded en avontuurlijk. Altijd praktisch en precies. En altijd gemotiveerd om de beste resultaten te behalen.

Je kan me een communicatiespecialist noemen, met een masterdiploma in bedrijfscommunicatie en digitale media Studeren was mooi! Ik studeerde online communicatietrends en mediatechnologieën: hoe deze snel veranderen en de interne en externe communicatie van bedrijven en organisaties beïnvloeden. We analyseerden nieuwe communicatiemiddelen en zetten onze bevindingen om in advies voor optimaal gebruik. De studie richtte zich op de belangrijke aspecten van interpersoonlijke- en groepscommunicatie: hoe teams communiceren, beslissingen nemen en omgaan met conflicten. We onderzochten manieren om het imago van een organisatie te verbeteren, gebruiksvriendelijke websites te maken en om te gaan met gesprekken in de sociale media..

Na zes jaar werken op het gebied van marketing en communicatie zit mijn brein vol met kennis en ideeën. Het internet blijft me voorzien van nieuwe inzichten en vaardigheden: I love it!

Van strategieontwikkeling tot contentcreatie: je zult me altijd hard en met plezier zien werken, aan marketing- en communicatiematerialen om trots op te zijn. Check mijn vorige werkgevers .

Werken op afstand

Ik woon nu in Tilburg, Nederland maar werk vaak remote vanuit het buitenland, bibliotheken, co-working plekken of mijn bus. 

Het houdt mijn werk superleuk en mij creatief. Zo help ik je graag om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.