Wave Content logo

NL  EN

Facebook  –  LinkedIn  –  Privacy  –  Sitemap

Wave Content logo

Een onlinecontentspecialist die je vooruit helpt in SEO, contentmarketing en webdesign.

Wave Content staat voor creativiteit, flexibiliteit en fun! Ik produceer krachtige content die bedrijven naar een hoger niveau tilt.

Van idee tot uitvoering: jouw online content en strategie zijn bij mij in goede handen.

Wave Content freelancer
Wave Content illustratie surf

Hi! Ik ben Evelien een onlinecontentspecialist uit Tilburg

Na twee jaar werken en reizen in Australië, besloot ik mijn eigen online communicatie- en marketingbureau te starten. Wave Content is er om bedrijven vooruit te helpen, met het creëren van goede content en strategieën.

Mijn vrienden noemen me Eef. Ik verslond boeken toen ik opgroeide en tekende graag. Op school blonk ik uit in het schrijven van werkstukken en verslagen. Ik ben een echt mensenmens, open-minded en avontuurlijk. Altijd praktisch en precies. En altijd gemotiveerd om de beste resultaten te behalen.

Je kunt me een communicatiespecialist noemen, met een masterdiploma in bedrijfscommunicatie en digitale media. Studeren was mooi. Ik studeerde online communicatietrends en mediatechnologieën: hoe deze snel veranderen en de interne en externe communicatie van bedrijven en organisaties beïnvloeden. We analyseerden nieuwe communicatiemiddelen en zetten onze bevindingen om in advies voor optimaal gebruik. De studie richtte zich op de belangrijke aspecten van interpersoonlijke- en groepscommunicatie: hoe teams communiceren, beslissingen nemen en omgaan met conflicten. We onderzochten manieren om het imago van een organisatie te verbeteren, gebruiksvriendelijke websites te maken en om te gaan met gesprekken in de sociale media.

Na tien jaar werken op het gebied van marketing en communicatie zit mijn brein vol met kennis en ideeën. Het internet blijft me voorzien van nieuwe inzichten en vaardigheden: I love it!

Van strategieontwikkeling tot contentcreatie: je zult me altijd hard en met plezier zien werken, aan marketing- en communicatiematerialen om trots op te zijn. Check mijn vorige werkgevers .

Ik woon nu in Tilburg, Nederland maar werk vaak remote vanuit het buitenland, bibliotheken, co-working plekken of mijn bus. Het houdt mijn werk superleuk en mij creatief. Zo help ik je graag om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Wat doet een online content specialist?

Een online contentspecialist ontwikkelt en verspreidt aansprekende content voor campagnes, websites en andere digitale kanalen. Ze is een expert in het bereiken van klanten en potentiële klanten.

Wat is ‘online content’

Online content is al het materiaal dat beschikbaar is op internet. Het is de informatie die we als internetgebruiker tegenkomen en beleven. Content is een belangrijk onderdeel van zakelijke- en klantcommunicatie: het helpt bij het winnen én behouden van een klant.

Het doel van content

Mensen ontdekken, consumeren en handelen naar merkinformatie. Dit doen ze door middel van content. Content leidt consumenten naar merkervaringen, vaak omdat die content de ervaring zelf is.

Online expertise

Online content specialisten beheersen online communicatie. We plannen, maken, organiseren en delen merkinformatie online. Ontdek wat Wave Content voor jou kan betekenen:

Gratis online cursus zakelijk Engels schrijven illustratie

Wave Content ondersteunt bedrijven in het plannen, maken en delen van boeiende content. Altijd origineel en SEO-vriendelijk.

Het contentmanagement systeem (CMS) WordPress drijft 35% van alle websites op internet. Als WordPress-specialist helpt Wave Content bedrijven om hun online publiek te bereiken.

Social Media is geen rocket science. Als onderdeel van generatie Y kent Wave Content sociale media van binnen en buiten.

Van strategie, planning en creatie tot analyse en optimalisatie: Wave Content helpt jouw product en service promoten.

Wave Content gebruikt alleen cookies om de website te verbeteren.