Vind je stijl. Bouw je merk. En sluit die deals!

Bereik je publiek

Start goede gesprekken en krijg betere conversies. Stem al je marketingkanalen af; op elkaar en de klant. Wees aanwezig, relevant en maak een impact. Bereik je publiek met de juiste boodschap, op de juiste plaats en het juiste moment. Let’s go!

Online marketing services

  • Search Engine Marketing
  • Social Media Marketing
  • Content Marketing
  • E-mail Marketing

Ben er - en ben relevant.

Organische vindbaarheid

Het bouwen van een goed gestructureerde website met relevante inhoud – met behulp van SEO en contentmarketing –  zal leiden tot meer autoriteit en links naar je website. Dit leidt tot een hogere positie in de resultatenpagina’s van zoekmachines (SERP). Dat is betekent meer zichtbaarheid, bezoekers en verkopen.

Google Ads​

Het kost tijd om autoriteit en backlinks te verdienen. Een snelle manier om meer vertoningen en klikken te krijgen, is Search Engine Advertising. Het Paid Search of pay-per-click (PPC) advertentiesysteem van Google is schaalbaar, meetbaar en flexibel. Daarbij maakt remarketing in het Google Display Netwerk adverteren met Google bijzonder efficiënt.

Facebook

Maar met zijn nauwkeurige targeting is FB ook super voor B2B. Met Facebook advertenties  duik je dieper in je publiek en ontdek je mogelijke klanten, door awareness en social reach.

Instagram

Adverteren op Instagram  is perfect om je online verkoop te vergroten en te zorgen dat mensen van je weten (brand awareness). Met mooie foto’s en video’s raken gebruikers betrokken bij je product of dienst.

LinkedIn

Krijg meer zichtbaarheid, leads en stimuleer verkeer naar je site door middel van thought-leadership content: gebruik de ervaring en expertise van de mensen achter je merk.

Twitter

Target Twitter-gebruikers met hashtags en ‘op maat gemaakte’ doelgroepen. Met zijn hoge betrokkenheidspercentages is adverteren op Twitter een goedkope manier om leads te krijgen.

Snapchat

Gebruik gesponsorde filters en lenzen om klanten aan te spreken. Laat ze plezier maken en je product promoten. Scoor op zichtbaarheid en bekendheid met advertenties op dit B2C-platform .

Pinterest

Gebruik Pinterest als verlengstuk van je webshop. Je betaalde content mengt onopvallend in andere pinnen. Op deze manier maken Pinterest-advertenties de directe verkoop van producten of diensten makkelijker.

Email marketing

Combineer je Social Media-strategie met e-mail marketing om het verhaal van je merk te vertellen. Bouw aan een relatie en vertrouwen met awesome (automatische en A/B geteste) e-mailcampagnes. Wave Content zorgt ervoor dat je een hoge ROI krijgt, met een aantrekkelijk ontwerp en interessante, gepersonaliseerde (nooit opdringerige) berichten. Perfect voor kleine bedrijven.

Waarom een online marketeer inhuren?

Online marketeers hebben de analytische en sociale vaardigheden om klanten en hun behoeften snel te herkennen. Ze trekken de aandacht van je klant door Social Media kanalen effectief in te zetten. Digitale Marketing is belangrijk voor het succes van je bedrijf op de lange termijn. Het vereist een grote verscheidenheid aan vaardigheden. Het inhuren van een online marketeer bespaart tijd en energie om je te concentreren op je bedrijf.

Krijg meer aandacht voor je startpagina, blog, product- of landingspagina’s. Promoot een nieuw merk, nieuwe website,  product of sale en verhoog het totale aantal unieke bezoekers en paginaweergaven met de juiste doelen.

Meer bekendheid leidt tot meer aankopen, herkenning en trouwe klanten. Zichtbaarheidsdoelen zijn super om het bereik en het aantal vertoningen te vergroten, wat perfect is voor merkbekendheid campagnes.

Kom dichter bij klanten door dialoog en participatie. Meet de betrokkenheid via social shares, opmerkingen, likes en retweets. Het helpt je om jouw publiek te begrijpen en welke content het beste werkt.

Dit doel wordt vaak bereikt met social media advertenties. Een campagne met gated content – online materiaal waarvoor gebruikersgegevens nodig zijn om toegang te krijgen – is ideaal voor het genereren van leads. Het zorgt ervoor dat gebruikers meer in je merk investeren. Bovendien brengt het prospects in je sales funnel die je kunt targeten op de volgende advertentie.

Online verkopers hebben tal van opties in social advertising, om producten en services aan de man te brengen. Ze kunnen testen uitvoeren op betaalde advertenties. Zo achterhalen retailers productinteresse en kunnen ze aanbiedingen starten om meer producten te verkopen.

Wave Content is oprecht, praktisch en creatief. Altijd enthousiast om te verkennen, analyseren en ontwerpen. Zorgvuldig en betrokken: ze zal waardevolle content creëren, succes monitoren, resultaten analyseren en rapporteren. Hiermee brengt ze je bedrijf vooruit!

Software

Google Ads, Analytics, Tag Manager, Search Console, Keysearch, Hubspot, Mailchimp, Rezdy.

In Wave Content vind je niet alleen een online marketeer, maar ook een tekstschrijver en designer. Als online content specialist helpt ze om het meeste uit je online strategie te halen. Wave Content helpt bij het plannen, maken, analyseren en optimaliseren van je aanwezigheid op het web.

Aarzel niet om hulp te vragen bij offline marketingprojecten. Wave Content ondersteunt bedrijven graag, met ervaring in het maken van marketingmateriaal zoals informatiemappen, brochures, flyers en advertenties.