Deze marketing specialist stemt al je marketingkanalen af – op elkaar en de klant. Wees aanwezig, relevant en maak een impact. Let’s go!

Ben er. en ben relevant

Online marketeer

Jouw doel

Bereik je publiek met de juiste boodschap, op de juiste plaats en het juiste moment.

Start goede gesprekken en krijg betere conversies:

Krijg meer aandacht voor je startpagina, blog, product- of landingspagina’s. Promoot een nieuw merk, nieuwe website,  product of sale en verhoog het totale aantal unieke bezoekers en paginaweergaven met de juiste doelen.

Meer bekendheid leidt tot meer aankopen, herkenning en trouwe klanten. Zichtbaarheidsdoelen zijn super om het bereik en het aantal vertoningen te vergroten, wat perfect is voor merkbekendheid campagnes.

Kom dichter bij klanten door dialoog en participatie. Meet de betrokkenheid via social shares, opmerkingen, likes en retweets. Het helpt je om jouw publiek te begrijpen en welke content het beste werkt.

Dit doel wordt vaak bereikt met social media advertenties. Een campagne met gated content – online materiaal waarvoor gebruikersgegevens nodig zijn om toegang te krijgen – is ideaal voor het genereren van leads. Het zorgt ervoor dat gebruikers meer in je merk investeren. Bovendien brengt het prospects in je sales funnel die je kunt targeten op de volgende advertentie.

Online verkopers hebben tal van opties in social advertising, om producten en services aan de man te brengen. Ze kunnen testen uitvoeren op betaalde advertenties. Zo achterhalen retailers productinteresse en kunnen ze aanbiedingen starten om meer producten te verkopen.

Contentmarketing & on-page SEO

Voor betere organische vindbaarheid

Het bouwen van een goed gestructureerde website met relevante inhoud zal leiden tot meer autoriteit en links naar je website. Dit leidt tot een hogere positie in de resultatenpagina’s van zoekmachines. Dat betekent meer zichtbaarheid, bezoekers en verkopen!

Vind je stijl. Bouw je merk. En sluit die deals!

Marketing Specialist
SEO keyword research on laptop

Maak een impact met Google Ads

Het kost tijd om autoriteit en backlinks te verdienen. Een snelle manier om meer vertoningen en klikken te krijgen, is Search Engine Advertising.

Het Paid Search of pay-per-click (PPC) advertentiesysteem van Google is schaalbaar, meetbaar en flexibel. Daarbij maakt remarketing in het Google Display Netwerk adverteren met Google bijzonder efficiënt.

Adverteren op Social Media

Met Social Media-advertenties mik je op doelgroepen in specifieke netwerken, via demografische informatie. Consumenten zien je merk in hun nieuwsoverzicht. Stem advertentie- en biedstrategie af op het platform en zorg dat de doelstellingen overeenkomen met je bedrijfsdoelstellingen.

Facebook

De vele advertentie-indelingen maken Facebook perfect voor consumentenreclame.

Maar met zijn nauwkeurige targeting is FB ook super voor B2B. Met Facebook advertenties  duik je dieper in je publiek en ontdek je mogelijke klanten, door awareness en social reach.

Twitter

Betaal alleen voor presterende Twitter-advertenties, maak mensen bewust en leid ze naar je website.

Target Twitter-gebruikers met hashtags en ‘op maat gemaakte’ doelgroepen. Met zijn hoge betrokkenheidspercentages is adverteren op Twitter een goedkope manier om leads te krijgen.

Instagram

Met Instagram kun je producten in het beste licht laten zien, voor hoge B2C-conversies.

Adverteren op Instagram  is perfect om je online verkoop te vergroten en te zorgen dat mensen van je weten (brand awareness). Met mooie foto’s en video’s raken gebruikers betrokken bij je product of dienst.

Snapchat

Gebruik Snapchat-advertenties voor meer betrokkenheid, vooral bij tieners en jongvolwassenen.

Gebruik gesponsorde filters en lenzen om klanten aan te spreken. Laat ze plezier maken en je product promoten. Scoor op zichtbaarheid en bekendheid met advertenties op dit B2C-platform .

LinkedIn

LinkedIn Campaign Manager is ideaal voor business-to-business interacties.

Krijg meer zichtbaarheid, leads en stimuleer verkeer naar je site door middel van thought-leadership content: gebruik de ervaring en expertise van de mensen achter je merk.

Pinterest

Ga op in andere pinnen en krijg meer directe verkopen met Pinterest-advertenties.

Gebruik Pinterest als verlengstuk van je webshop. Je betaalde content mengt onopvallend in andere pinnen. Op deze manier maken Pinterest-advertenties de directe verkoop van producten of diensten makkelijker.

EMAIL MARKETING​

Combineer je Social Media-strategie met e-mail marketing om het verhaal van je merk te vertellen. Bouw aan een relatie en vertrouwen met awesome (automatische en A/B geteste) e-mailcampagnes. Wave Content zorgt ervoor dat je een hoge ROI krijgt, met een aantrekkelijk ontwerp en interessante, gepersonaliseerde (nooit opdringerige) berichten. Perfect voor kleine bedrijven.

Online én offline marketing

Aarzel niet om hulp te vragen bij offline marketingprojecten. Wave Content ondersteunt bedrijven graag, met ervaring in het maken van marketingmateriaal zoals informatiemappen, brochures, flyers en advertenties.

Wave Content is oprecht, praktisch en creatief. Altijd enthousiast om te verkennen, analyseren en ontwerpen. Zorgvuldig en betrokken: ze zal waardevolle content creëren, succes monitoren, resultaten analyseren en rapporteren. Hiermee brengt ze je bedrijf vooruit!

JE ONE-STOP-SHOP

In Wave Content vind je niet alleen een online marketeer, maar ook een tekstschrijver en designer. Als online content specialist helpt ze om het meeste uit je online strategie te halen. Wave Content helpt bij het plannen, maken, analyseren en optimaliseren van je aanwezigheid op het web.