Wave Content logo

NL  EN

Facebook  –  LinkedIn  –  Privacy  –  Sitemap

Copywriting

Deze tekstschrijver in Tilburg schrijft goede teksten die jouw boodschap op een krachtige manier overbrengen.

01

Wave Content vergroot je online- en offline succes met originele, pakkende teksten. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Jouw
boodschap

02

In de juiste toon de aandacht trekken van klanten, dat is wat Wave Content doet. Voor meer betrokkenheid, verkeer naar je website en sales bijvoorbeeld. We brengen de boodschap over, op een manier die bij de ontvanger past. Als tekstschrijver maak ik onder meer:

Klantgericht

Ik schrijf vanuit de klant. Dat betekent dat ik in het schrijfproces allereerst naar de klant of lezer kijk. Mijn teksten sluiten aan op het doel van de lezer. Zo kan ik jouw boodschap goed overbrengen.

Als je tekst aansluit op het doel van de lezer heb je succes. De tekst is nuttig. Als je daarnaast de lezer aanspreekt met een fijne schrijfstijl bekent dat dubbel winst.

Vaak zenden bedrijven informatie zonder goed naar de klant te kijken. Door informatie te delen op een manier die bij jou én de klant past komt het bericht aan.

Mobiel eerst

Mobielvriendelijk dekt de lading niet helemaal. Daarom gebruik ik ‘mobiel eerst’. Ik schrijf teksten voor kleine schermen. Zo is de informatie uiteindelijk op alle apparaten goed leesbaar.

Ik zorg dat pagina’s scanbaar zijn. Waar mogelijk blijf ik kort en krachtig. In lange teksten gebruik ik witruimte en plaatjes. Zo ziet een lezer snel wat ie zoekt.

Het aantal mensen dat alleen internet via hun smartphone groeit. Ook de tijd die mensen online doorbrengen op hun smartphone neemt toe. Dit is wereldwijd al meer dan op een pc, laptop of tablet. Het is dus gewoon slim om te schrijven voor mobiel.

Begrijpelijk

Mijn teksten zijn B1. Dit niveau van schrijven kan 80 procent van Nederland lezen en begrijpen. Ik gebruik makkelijke woorden. En maak korte, actieve zinnen.

Er zijn 6 taalniveaus; van laag (A1) naar hoog (C2). Veel bedrijven schrijven hun teksten op C1-niveau. Bijvoorbeeld met veel vaktermen. Dat betekent dat 60% van de Nederlanders deze teksten niet goed begrijpt.

Ook hoogopgeleiden en professionals lezen teksten meestal liever in B1 dan C1. Door de simpele, korte zinnen leest het makkelijker en sneller. Vooral op mobiel!

03
On-page SEO beautysalon

Mijn werk

Doe inspiratie op en bekijk werk voor bedrijven in binnen- en buitenland. Als tekstschrijver in Tilburg schrijf ik namelijk voor iedereen.

Werk

Wave Content helpt veel bedrijven met SEO.
Naar projecten »

Industriekennis

Financiële diensten, gezondheidszorg, schoonheid en persoonlijke verzorging, beveiliging, food, reizen en toerisme, gastvrijheid
Naar projecten »

Verken verder

04

SEO copywriting

Sterke, overtuigende content is een absolute must voor de organische vindbaarheid van je website. De teksten op je website of in je webshop moeten aansluiten op de zoekintentie van de bezoeker. Alleen dan kan zoekmachine-optimalisatie (SEO) een hogere positie in zoekmachines en meer conversie opleveren.

SEA specialist

De belangrijkste ranking-factor in SEO is nog steeds backlinks – of links naar je website. Als je een nieuwe website hebt, kan search engine advertising (SEA) het verkeer naar je website snel vergroten.

Naar campagnes

Waarom een freelance tekstschrijver inhuren?

  • Een freelance tekstschrijver schrijft voor de kost. Ze weet wat je nodig hebt; doet goed onderzoek en communiceert in de juiste woorden.
  • Zo weet een goede tekstschrijver het verhaal op een duidelijke manier over te brengen. Ze leert je klanten kennen en houdt ze in gedachten.
  • Tekstschrijvers hebben een passie voor het vak. Van teksten schrijven worden we blij. En blije mensen leveren goed werk.
  • Bovendien bespaart een freelance tekstschrijver inhuren tijd en geld. Ze zorgt voor alles wat je nodig hebt; wanneer je het nodig hebt.
  • Een voordeel over tekstschrijvers inhuren van een tekstbureau zijn vaak de kosten.
  • Ik kan niet zeggen onze tekstschrijvers of onze klanten: ik werk alleen. Maar ik zeg ook niet ons kantoor of onze kosten. Dat zie je terug in mijn tarief. Daarbij ’telt Evelien voor tien’, vraag dat maar aan mijn klanten.
  • Googelde je tekstschrijver Tilburg? Dan weet je dat ze ook nog eens goed is in SEO.

Editen en proeflezen

Ik ben dol op het schrijven van nieuwe content, voor je blog of website bijvoorbeeld. Maar soms heb je gewoon hulp nodig bij het beter vormgeven en perfectioneren van je bestaande teksten. Ook daarbij help ik graag.

Nederlandse vertaler

Wave Content is een Nederlandse tekstschrijver in Tilburg. “Met een Engelstalige Master en meer dan 2 jaar in Australië, kan ik je teksten vertalen naar het Engels. Andersom, vertaal ik ook teksten van Engels naar Nederlands.”

05

Ontdek meer

Wave Content is een tekstschrijver in Tilburg. Maar ook een webdesigner en marketeer. “Als specialist in online content help ik om het beste uit je online strategie te halen.”

Down-to-earth, praktisch en precies.

Ontdek Wave Content

Laat Wave Content jouw online communicatie plannen, creëren, analyseren en optimaliseren!

Bekijk services

Wave Content gebruikt alleen cookies om de website te verbeteren.