Vergroot je online en offline succes met originele, pakkende teksten

Good copy is key

Waardevolle content boost je business. Wave Content schrijft met passie. Vervoer je lezers en verbeter het verkeer naar – en verkopen op – je website. Als je op zoek bent naar een tekstschrijver die klantgericht en creatief schrijft… dan heb je haar gevonden! 

tekstschrijver service

  • Websites
  • Landingpagina's
  • Blogs
  • Emails
  • Online gidsen
  • Advertenties
  • Whitepapers
  • Brochures
  • Flyers

Meer klantbetrokkenheid, verkeer naar je website en sales

SEO Copywriting

Sterke, overtuigende content is een absolute must voor de organische vindbaarheid van je website. De teksten op je website of in je webshop moeten aansluiten op de zoekintentie van de bezoeker. Alleen dan kan zoekmachineoptimalisatie (SEO) een hogere positie in zoekmachines en meer conversie opleveren.

SEA Specialist

De belangrijkste ranking-factor in SEO is nog steeds backlinks, of links naar je website. Als je een nieuwe website hebt, kan search engine advertising (SEA) het verkeer naar je website snel vergroten. 

Waarom een freelance tekstschrijver inhuren?

Een freelance tekstschrijver schrijft voor de kost. Ze weet wat je nodig hebt; doet goed onderzoek en communiceert in de juiste woorden. Een goede tekstschrijver weet je boodschap op een duidelijke manier over te brengen. Ze leert je klanten kennen en houdt ze in gedachten. Een freelance tekstschrijver inhuren bespaart tijd en geld. Ze zorgt voor alles wat je nodig hebt; wanneer je het nodig hebt.

Wave Content is down-to-earth, praktisch en precies. Altijd enthousiast om te ontdekken, analyseren en ontwerpen. Ze is ruimdenkend en flexibel – en no shit – houdt ervan om te schrijven op een originele, krachtige manier.

Industrie kennis

Financiële diensten, gezondheidszorg, schoonheid en persoonlijke verzorging, reizen en toerisme, gastvrijheid

In Wave Content vindt je een tekstschrijver of copywriter. Maar óók een ontwerper en marketeer. Als specialist in online content helpt zij om het beste uit je online strategie te halen. Gebruik deze kennis en laat Wave Content jouw online aanwezigheid plannen, creëren, analyseren en optimaliseren!

Wave Content is een Nederlandse tekstschrijver. Met meer dan 2 jaar in Australië en een Engelstalige master, kan ze teksten vertalen naar het Engels. Ook Engelse teksten vertalen naar het Nederlands is aan haar besteedt; voor je publiek in Nederland, België, Suriname en het Caribisch gebied.

Ik ben dol op het schrijven van nieuwe content, voor je blog of website, maar soms heb je gewoon hulp nodig bij het beter vormgeven en perfectioneren van je bestaande teksten. Ook daarbij help ik graag.

Maak een afspraak

Moeilijke woorden wil je niet gebruiken. Twijfel je of een woord voor iedereen te begrijpen is? Check dan ishetb1.nl.